Untitled Page
Macrocrafter.com
Home Guides/Manuals Product FAQ (coming soon) Search My Account
Forums Forums FAQ Contact Us My Profile My Messages

Authentication issues

 
View related threads: (in this forum | in all forums)

Login  Logout  Logged in as: Guest
Users viewing this topic: none
  Printable Version
All Forums >> [EverQuest II] >> Evercraft Help Desk >> Authentication issues Page: [1]
Login
Message << Older Topic   Newer Topic >>
Authentication issues - 8/2/2011 4:25:43 AM   
vkoser899

 

Posts: 2
Score: 0
Status: offline
I keep getting  "An unexpected error occurred during authentication" dialog box on startup/ login.

Since re-upping my license yesterday morning I've been able to successfully login once out of about 20 attempts is this typical or a problem with the new version 7 that isn't worked out yet?  Anything I can attempt to fix on my end? 

What network ports/protocol are required for authentication to work maybe my firewall is blocking something?
Post #: 1
RE: Authentication issues - 8/2/2011 3:19:56 PM   
vkoser899

 

Posts: 2
Score: 0
Status: offline
So this works fine or at least more reliably at my home network.  Does the hash have my IP in it?  If so why?  I use a laptop as my primary computer and am in about 5 locations a day with it on different networks.  Is it safe to reset my hash several times a day if this is the issue?

(in reply to vkoser899)
Post #: 2
RE: Authentication issues - 8/2/2011 4:12:16 PM   
soundchicken

 

Posts: 573
Score: -2
Status: offline
you can reset your hash every 15 mins, with no maximum # of times.

there seems to be an issue with authentication right now ( and for a while),  some of us get an auth boot in the middle of crafting a job, some don't have their credentials "stick" in the log in, some have issues just logging in.  IMO this is not an issue with the program itself but potentially in how EC7 is communicating with the auth server or issues with the system/network connections that the  auth server is on.


hmmm, crazy idea......sony dishing out DoS on you Michael?

_____________________________

vic20 with a tape drive and a bitchin 5" b&w tv

(in reply to vkoser899)
Post #: 3
Page:   [1]
All Forums >> [EverQuest II] >> Evercraft Help Desk >> Authentication issues Page: [1]
Jump to:





New Messages No New Messages
Hot Topic w/ New Messages Hot Topic w/o New Messages
Locked w/ New Messages Locked w/o New Messages
 Post New Thread
 Reply to Message
 Post New Poll
 Submit Vote
 Delete My Own Post
 Delete My Own Thread
 Rate Posts




Forum Software © ASPPlayground.NET Advanced Edition 2.5.5 Unicode

0.047